top of page

Endagsutbildning: ↞HITTA PENGARNA↠

Uppdaterat: 31 jan. 2023

En kostnadsfri heldag om att hitta och söka pengar till verksamhet och projekt. Vilka intäktskällor finns där ute? Vilka passar våra syften? Hur gör man en ansökan? En utbildningsdag för dig som är verksamma inom kultursektorn - kulturföreningar, studieförbund, hembygdsföreningar, enskilda kulturutövare och kulturföretagare.

↞ PROGRAM ↠ 9:00 Frukostmacka och Introduktion 9:15 Johan Eriksson Johan Eriksson - frilansskribent och projektledare med stor erfarenhet av ansökningsblanketter och kriterier. Johan har hjälpt organisationer med ansökningar, intäkter och finansiering. Workshop: Efter en inledande översikt får du påbörja planeringen av dina egna projekt från idé och målbild, via finansiering, till praktiskt genomförande. Kanske har du redan en idé om vad du vill åstadkomma? Ett projekt som vore kul att genomföra, eller en avgörande investering – om bara pengarna fanns! Ta med idén och den kreativa energin, jobba tillsammans med andra, utbyt idéer och erfarenheter. Tillsammans hjälps vi åt att hitta pengarna! Det är också helt okej att komma utan färdiga projektidéer, med "bara" nyfikenhet och vilja i bagaget.

12:00-13:15 LUNCHTID - Du står själv för lunch

13:15-15:45 Kulturkluster Sörmland På Eftermiddagen går Elin Selig, Marie Anstadius och Tamara Valiente från Kulturkluster Sörmland igenom de vanligaste finansiärerna som kan ge olika bidrag för kulturprojekt. Vi kommer också gå igenom vad som är viktigt att tänka på när man skriver en ansökan och ge konkreta tips på hur den blir begriplig och träffsäker.

14:45-15:00 Eftermiddagsfika


15:45-16:00 Sammanfattning och information om möjlig återträff


↞ UTBILDNINGSTILLFÄLLEN OCH ANMÄLAN ↠

  • NYKÖPING 14 mars kl 9:00-16:00 - ANMÄL DIG HÄR!

  • FLEN 22 mars kl 9:00-16:00 - ANMÄL DIG HÄR!

  • ESKILSTUNA 30 mars kl 9:00-16:00 - ANMÄL DIG HÄR!

  • UPPFÖLJNING OCH ÅTERTRÄFF 28 april kl 9:00-16:00 - ANMÄL DIG HÄR!

  • Viktigt! De tre olika utbildningsdagarna under mars har samma innehåll och upplägg.

  • Du anmäler dig endast till ett av dessa tillfällen - det som passar dig bäst.

  • Vi vill ge så många som möjlighet att hitta pengarna och genomför därför utbildningen vid tre olika tillfällen på tre olika platser.

  • Uppföljning och återträff den 28 april är en möjlighet för alla som deltagit vid något av utbildningstillfällena i mars att få ytterligare hjälp och stöd med sina ansökningar. En chans att diskutera utmaningar och funderingar.

  • Vi återkommer med information om lokal och adress. Har du frågor? Maila: info@lbfsormland


2 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentários


Folkbildningskarta länsbildningsförbundet Sörmland
bottom of page